geen items
Totaal:
€ 0,00

Huwelijk? Pennen voor u en voor getuigen


Wanneer u gaat trouwen komt het moment dat u uw handtekening op de huwelijksakte mag zetten. Een uniek moment dat vraagt om een unieke pen. Zet u straks uw handtekening met een eenvoudige balpen of kiest u voor de huwelijksakte voor een exclusiever exemplaar?

 

De perfecte pen voor uw huwelijk


Bij PenExperience.com kunt u de huwelijkspen vinden die bij u en uw budget past. Met een prachtige Montblanc vulpen zet u straks uw handtekening in stijl – en bent u bovendien in bezit van een pen die generaties na u nog zullen gebruiken. Houdt u het liever eenvoudig, maar wel smaakvol? Een Waterman of Sheaffer balpen in klassieke kleurstellingen is een betaalbaar maar stijlvol alternatief.

 

Pen voor huwelijk graveren


Of u nu kiest voor een sobere balpen of een luxueuze vulpen: uw pen wordt uniek wanneer u deze laat graveren. Zo kunt u de naam of initialen van u en uw partner, en de datum van uw huwelijk in de pen laten graveren. Pennen voor uw huwelijk kunt u bij ons laten graveren. Graveren is al jaren onze specialiteit en we hebben inmiddels vele pennen voor huwelijk en getuigen mogen graveren. Lees meer over onze graveerservice.

 

Pen voor getuigen graveren


Inmiddels een klassiek gebruik: uw getuigen een pen cadeau doen. De pen waarmee uw getuigen de huwelijksakte zullen ondertekenen kunt u laten graveren en na afloop in een fraaie geschenkverpakking aan de getuigen meegeven. Een perfect en uniek ‘dankjewel’! Een gegraveerde pen is ook een schitterend cadeau voor ceremoniemeesters. Pennen voor getuigen kunt u laten graveren bij PenExperience.com

 

Zwart op wit


Uw handtekening en die van uw getuigen dient in zwarte inkt op de akte te worden gezet. Bestelt u een pen die standaard met blauwe inkt wordt geleverd? Dan doen wij er gratis een zwarte vulling bij. Een zorg minder!

 

Een pen voor getuigen of voor uzelf bestellen

 

Wilt u een pen voor uzelf of uw getuigen kopen en laten graveren? Dat kan eenvoudig via onze webshop. U kunt de gewenste pen in de winkelwagen leggen en daarna een gravering opgeven. U heeft daarbij de keuze uit verschillende lettertypen en u kunt voor de meeste pennen twee regels tekst laten graveren. Ook voor uw gegraveerde pen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden

Wij lezen aan de gravering af dat het voor een huwelijk is. Mocht het voor u meer zekerheid bieden dan kunt u dit aangeven in het speciale vak "opmerkingen".

 

Speciale wensen voor pennen


Heeft u een bijzonder verzoek of speciale wens voor uw pen of gravering? Aarzel niet en laat het ons weten. We denken graag met u mee en we zullen alles in het werk stellen om de perfecte pen bij u af te leveren. Mail of bel ons. 

 

E-mail: info@penexperience.com
Telefoon: +31 (0) 297 527484

Aanbevolen producten