Close X
garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Garantieclaims kunnen alleen in behandeling worden genomen wanneer een garantiebewijs of betaalbewijs aanwezig is.

 

Onder deze garantie vallen niet:

  • Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik.
  • Defecten en slijtage welke niet te verwachten zijn bij normaal gebruik.
  • Veranderingen aan het product zoals reparaties die niet zijn uitgevoerd door de fabrikant of aangewezen reparatiediensten.
  • Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of nalatig onderhoud.
  •  

Wat te doen bij garantie en defecten

  1. Stuur een mail of neem telefonisch contact op met ons.
  2. Verstuur het product naar ons postadres.
  3. Uw klacht wordt onderzocht en of wij lossen het probleem op, of wij sturen hem door naar de leverancier/fabrikant

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@penexperience.com

 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.