Close X
VulpennenHet schrijven met een vulpen zorgt bij veel mensen voor een gevoel van nostalgie. De uitvinding van de vulpen heeft de mensheid in staat gebracht kennis en wijsheid eeuwenlang te documenteren.

Echter, in de loop van de geschiedenis is de kunst van het ontwerpen van de perfecte pen enorm verbeterd. We zijn overgestapt van bewerkt bamboe of ganzenveren naar professionele en stevige schrijfinstrumenten gemaakt van luxe materialen.

De vulpennen van vandaag zijn zowel vertrouwde als duurzame metgezellen geworden die van generatie op generatie worden doorgegeven. Men kan nu comfortabel, efficiënt en moeiteloos schrijven. Moderne pen constructies hebben grips die prettig in de hand liggen, de converters zorgen ervoor dat er geen inkt wordt verspild, en de verbeterde kwaliteit van de penpunt en inkt zorgen ervoor dat woorden soepel op papier vloeien.

Toch is er niet slechts één type vulpen op de markt te vinden. Pen Experience biedt een breed scala aan vulpennen, van betaalbare pennen tot luxe limited editions in alle soorten materialen. In ons assortiment vind je ongetwijfeld de perfecte vulpen om je gedachten, notities en ideeën op papier te verzamelen.

Bovendien is het mogelijk om op onze website extra navullingen te bestellen om een eindeloze schrijfervaring te creëren. Vaak vindt u bij het aanklikken van uw gewenste pen de bijbehorende vulling onder het kopje ‘gerelateerde producten’. De pen kan ook een converter bevatten en in dat geval zou alleen een inktpot nodig zijn.