Close X

Visconti Rembrandt Twilight Vulpen

Visconti Rembrandt Twilight Vulpen
€ 180,00 (ex. BTW: € 148,76)
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel + € 5,00
Een regel gratis Arial
Twee regels gratis Arial
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Selecteer penpunt:
Medium
Fine
Broad
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

Visconti heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan hun Rembrandt Master of Art collectie! De Rembrandt Master of Art vulpen is zwart met paars vegen.

De Rembrandt Master of Art collectie van Visconti is geinspireerd op de schilderijen van de beroemde Nederlandse schilder uit de XVII eeuw: Rembrandt Harmenszoon, beter bekend als Rembrandt. Rembrandt was een meester in het representeren van de samensmelting van het leven tussen hemel en aarde. Hij was in staat om zijn visie over te brengen in zijn schilderijen waar hij gebruik maakte van prachtige kleurcombinaties.

Deze kleurcombinaties heeft Visconti gerecreeërd op de schrijfinstrumenten van deze collectie door kleurrijk hars te gebruiken met vegen van kleuren, hierdoor is elke vulpen uniek. De Rembrandt heeft een uniek magnetisch sluitsysteem, wat het openen en sluiten van de pen gemakkelijker maakt. De schrijfinstrumenten zijn verrijkt met een gedocoreerde metalen ring. De vorm en dimensies maken de pennen perfect voor dagelijks gebruik.

De Rembrandt Master of Art Dark Twilight is beschikbaar in vulpen, balpen en rollerbal. De vulpen is verkrijgbaar in een Fine, Medium en Broad penpunt.

Specificaties

Productnummer: KP10-13-FP
Merk: Visconti
Kleuren: Zwart,Paars