Close X

Visconti Rembrandt Eclipse Vulpen

Visconti Rembrandt Eclipse Vulpen
€ 180,00 (ex. BTW: € 148,76)
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel gratis Arial
Een regel + € 5,00
Twee regels gratis Arial
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Selecteer penpunt:
Medium
Fine
Broad
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

Naast de Visconti Rembrandt Master of Art Dark Forest en Twilight heeft Visconti nog een donker gekleurd schrijfinstrument toegevoegd aan hun collectie, de Eclipse! De Eclipse is een zwarte vulpen met paars en oranjeachtige vegen.

De Rembrandt Master of Art collectie van Visconti is geinspireerd op de schilderijen van de beroemde Nederlandse schilder uit de XVII eeuw: Rembrandt Harmenszoon, beter bekend als Rembrandt. Rembrandt was een meester in het representeren van de samensmelting van het leven tussen hemel en aarde. Hij was in staat om zijn visie over te brengen in zijn schilderijen waar hij gebruik maakte van prachtige kleurcombinaties.

Deze kleurcombinaties heeft Visconti gerecreeërd op de schrijfinstrumenten van deze collectie door kleurrijk hars te gebruiken met vegen van kleuren, hierdoor is elke vulpen uniek. De Rembrandt heeft een uniek magnetisch sluitsysteem, wat het openen en sluiten van de pen gemakkelijker maakt. De schrijfinstrumenten zijn verrijkt met een gedocoreerde metalen ring. De vorm en dimensies maken de pennen perfect voor dagelijks gebruik.

De Rembrandt Master of Art Dark Eclipse is beschikbaar in vulpen, balpen en rollerbal. De vulpen is verkrijgbaar in een Fine, Medium en Broad penpunt.

Specificaties

Productnummer: KP10-12-FP
Merk: Visconti
Kleuren: Zwart,Oranje,Paars