Close X

Sailor Pro Gear The Sound of Rain "Winter Rain" Vulpen

Sailor Pro Gear The Sound of Rain "Winter Rain" Vulpen
€ 448,90 (ex. BTW: € 370,99)
Selecteer penpunt:
Medium Fine
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel + € 5,00
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Geen voorraad (Levertijd: Onbekend)

Omschrijving

De serie Sound of Rain, "Amaoto", keert terug naar de essentie door de schoonheid van de natuur en het klimaat te omarmen. De steeds wisselende seizoenen vormen "een reeks van momenten". In deze lijn heeft Sailor er specifiek voor gekozen om de wisseling van de seizoenen in de schrijfinstrumenten weer te geven.

Sailor's The Sound of Rain serie heeft vier karakteristieke kleuren die genaamd zijn 'Spring Rain', 'Summer Rain', 'Drizzle' en 'Winter Rain'. Al deze zijn gebaseerd op de klimatologische gebeurtenissen die kunnen ervaard en gevonden worden in Japan. Het geluid dat voortkomt uit de regendruppels die zachtjes op bladeren, bloemen en bomen landen weergeeft een bepaalde kalmheid. Regendruppels schitteren in het licht en kunnen iemands zicht vertroebelen, daarom veranderen waterdruppels het uiterlijk van de natuur.

Deze pen heet Winter Rain, "Toū", en reflecteert de regen van winter en medogenloos onweer. Daarom heeft het lichaam van de pen een doorschijnend licht roze lichaam, afgewerkt met transparanten en gouden accenten. Hoewel de mensheid allemaal dezelfde kleuren zal zien nodigen deze pennen je uit om je eigen natuurlandschap te interpreteren in de felle tinten, waardoor je creativiteit wordt aangewakkerd.

Verder zijn de ontwerpen van de pen afkomstig uit de Professional Gear Slim lijn van Sailor die een uniek ontwerp belichaamt met een opengewerkte dop en het Sailor Anchor-logo erop. De pen is afgewerkt met een 21kt gouden penpunt met tweekleurige beplating voor de soepelste schrijfervaring.

Deze ware kunstwerken zullen ongetwijfeld uw fantasie prikkelen en uw dagelijks leven of dat van toekomstige generaties verrijken.

Specificaties

Productnummer: 11-3059-304
Merk: Sailor
Kleuren: Roze
Lengte: 17
Breedte: 17
Hoogte: 124