Close X

Sailor 1911 Mandarin Yellow 21K Vulpen

Sailor 1911 Mandarin Yellow 21K Vulpen
€ 599,00 (ex. BTW: € 495,04) € 950,00
Selecteer penpunt:
Medium
Breed
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

Een andere prachtige kleur die Sailor in de 1911-serie heeft uitgebracht, is mandarijngeel. Dit is geen gewone kleur, het representeert de nationale kleur van China in één instrument. Alleen de Chinese keizer mocht de kleur dragen.

Geel is de kleur van de zon die de kracht bezit om leven te scheppen. Het symboliseert warmte en de felle kleur kan jouw dagelijks leven ongetwijfeld opfleuren. In het Oosten worden verschillende betekenissen gegeven aan de zon en haar kleur. Er wordt aangenomen dat de zon het centrum van het universum is en wat de seizoenen verandert. In Feng Shui reflecteert geel bijvoorbeeld warmte en beweging, en in Japan staat de kleur voor moed.

De pen is afgewerkt met een 21kt gouden penpunt met speciale gravure en rhodium plating om langdurig gebruik te garanderen. Het gele lichaam van de pen is gemaakt van hars.

De Mandarin Yellow vulpen is slechts in beperkte oplage gemaakt en zal slechts één keer worden geproduceerd, waardoor dit schrijfinstrument een zeldzame schoonheid is.

Specificaties

Productnummer: 11-8659-470
Merk: Sailor
Kleuren: Geel
Lengte: 154
Breedte: 20