Close X

S.T. Dupont D-Line Murder on the Orient Express Balpen

S.T. Dupont D-Line Murder on the Orient Express Balpen
€ 1.515,00 (ex. BTW: € 1.252,07)
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

Vlak voor middernacht strandt plots de Orient Express met al haar passagiers vanwege hevige sneeuwval. De volgende morgen wordt één van de passagiers dood gevonden: Hij is op brute wijze om het leven gebracht met meerdere steken. Aangezien niemand de trein kon verlaten en er geen sporen in de sneeuw rondom de trein zijn gevonden, moet de moordenaar nog steeds aan boord van de trein zijn. Dit mysterie moet opgelost worden, voordat hij nog een slachtoffer uitkiest!

Deze S.T. Dupont Line D Balpen heeft een bruin gelakt lichaam en is afgewerkt met geelgouden details. Het bijzondere aan deze Chinese lak laag, is dat deze meerdere keren met de hand wordt aangebracht in 'Maison Dupont'. Waar vakmanschap dus! De balpen wordt geleverd samen met een vergulde briefopener, in de vorm van een zwaard. De bijzondere doos waar deze set in wordt geleverd, ziet eruit als de treincoupé van één van de passagiers. De pen heeft zijn eigen plekje op het 'bed' in deze coupé.

Deze Limited Edition collectie van St. Dupont bestaat uit schrijfwaren en luxe accessoires als een aansteker en manchetknopen.

Specificaties

Productnummer: 415186
Merk: St Dupont
Kleuren: Bruin