Close X
Geeft terug

Pennen retourneren of ruilen

 

Na ontvangst van uw aankoop kunt u deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen herroepen, mits het geen gegraveerd artikel betreft. U dient de aankoop na uw melding dat u van uw aankoop afziet binnen 14 dagen aan ons te retourneren. 

 

Retouradres: 

Penexperience
Daalderweg 27
1507DS Zaandam

 

Gegraveerde artikelen zijn uitgesloten van dit zogenoemde herroepingsrecht, omdat deze conform uw eigen instructies vervaardigd zijn, en dus bij terugzending niet opnieuw verkoopbaar zijn. Indien uw retourzending ons in beschadigde toestand bereikt behouden we ons het recht voor hiervoor een schadevergoeding in rekening te brengen. Deze wordt dan verrekend met de restitutie van het aankoopbedrag.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het door u betaalde bedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een retour of garantiegeval aanmelden? Neem dan contact met ons op.

 

www.penexperience.com

E-mail: info@penexperience.com
Telefoon: +31 (0) 297 527484