Close X

Pelikan Souverän M800 40th Anniversary LE Vulpen

Pelikan Souverän M800 40th Anniversary LE Vulpen
€ 1.650,00 (ex. BTW: € 1.363,64) € 1.930,00
Selecteer penpunt:
Medium
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

In 1982 introduceerde Pelikan de eerste vulpen met de naam Souverän. In het jaar 2022 viert het merk dus een heel bijzondere mijlpaal, namelijk de 40ste verjaardag van de Souverän schrijfinstrumenten! Dit heeft geresulteerd in de 40 Years of Souverän vulpen in de maat M800.

Al decennia lang zijn ze een bron van fascinatie voor fans over dehele wereld. De zwart-groen gestreepte jubileumpen brengt hulde aan deze klassieke status die een vorst betaamt, Gustav Stresemann (1878 - 1929).

Een blikvanger van deze spectaculaire vulpen is de gouden ring. De fijne lijnen zijn met diamant geslepen en benadrukken de betekenis van het typische Souverän gestreepte ontwerp.

Deze gelimiteerde editie wordt bekroond door een 18-karaats gouden penpunt,voorzien van uitzonderlijk filigraan. Al tientallen jaren hebbenervaren vakmensen deze penpunten met de hand gemaakt. Elke aanraking met papier belooft een buitengewoon soepele schrijfervaring.

Deze jubileumeditie is wereldwijd gelimiteerd tot 888 stuks, waarbij het individuele serienummer van elk exemplaar zijn uniciteit certificeert. Het nummer acht is in Aziatische culturen een voorbode van voorspoed, ook wel een oneindigheidssymbool en object van eeuwige begeerlijkheid.

Het merk Souverän vertelt een opwindend verhaal. Het is een verhaal dat ook in de toekomst een stempel zal blijven drukken.

Specificaties

Productnummer: 821551
Merk: Pelikan
Kleuren: Groen