Close X

Parker Sonnet Special Edition 2018 Stratum Vulpen

Parker Sonnet Special Edition 2018 Stratum Vulpen
€ 279,00 (ex. BTW: € 230,58)
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel + € 5,00
Een regel gratis Arial
Twee regels gratis Arial
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

De 2018 Sonnet Special Edition collectie zijn vier unieke schrijfinstrumenten. Elk instrument viert het fenomeen wat ons allemaal samenbrengt: onze nieuwsgierigheid om het niet wetende te ontdekken.

George Parker's nieuwsgierigheid en passie voor reizen bracht hem naar alle uithoeken van de wereld, wat hem veel insipiratie heeft gegeven voor iconische ontwerpen in het verleden. Elk schrijf instrument is geinspireerd op emotionele fases die wij tijdens het reizen beleven: Challenge, Exploration, Reflection and by the whole Journey itself.

De Sonnet Special Edition van Parker geeft de reiziger de mogelijkheid om elk speciale eravaring vast te leggen op papier. Het zit in de Parker Sonnet zijn aard om volle zinnen te schrijven, en daardoor de beschrijvingen en ervaringen met kleine details te verrijken.

De vulpen met grijs, rose goud en zilver ook wel "stratum" genoemd is geinispireerd door lagen en natuurlijke vormen gevonden op geologische kaarten. Stratum is een uitnodiging voor het ontdekken van nieuwe horizonnen.

Het lichaam van het schrijfinstrument is gemaakt van roestvrij staal en afgewerkt met grijze lak en doorzichtig vernis. De dop is gemaakt van roestvrij staal. In de dop staan lagen en natuurlijke vormen van geologische kaarten gegraveerd. De penpunt is 18 karaats verguld rhodium.

De Parker Sonnet Special Edition 2018 Atlas is verkrijgbaar in een vulpen en balpen.

Specificaties

Productnummer: 2054826
Merk: Parker
Kleuren: Grijs