Close X

Parker Sonnet Special Edition 2018 Impression Vulpen

Parker Sonnet Special Edition 2018 Impression Vulpen
€ 279,00 (ex. BTW: € 230,58)
Selecteer gravering - :
Zonder gravering
Een regel + € 5,00
Een regel gratis Arial
Twee regels gratis Arial
Twee regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

De 2018 Sonnet Special Edition collectie zijn vier unieke schrijfinstrumenten. Elk instrument viert het fenomeen wat ons allemaal samenbrengt: onze nieuwsgierigheid om het niet wetende te ontdekken.

George Parker's nieuwsgierigheid en passie voor reizen bracht hem naar alle uithoeken van de wereld, wat hem veel insipiratie heeft gegeven voor iconische ontwerpen in het verleden. Elk schrijf instrument is geïnspireerd op emotionele fases die wij tijdens het reizen beleven: Challenge, Exploration, Reflection and by the whole Journey itself.

De Sonnet Special Edition van Parker geeft de reiziger de mogelijkheid om elk speciale eravaring vast te leggen op papier. Het zit in de Parker Sonnet zijn aard om volle zinnen te schrijven, en daardoor de beschrijvingen en ervaringen met kleine details te verrijken.

De vulpen met zwart, goud en zilver ook wel "impression" genoemd is geïnispireerd frankeringen en stempels in paspoorten.

Het lichaam van het schrijfinstrument is gemaakt van messing en afgewerkt met zwarte matte poeder. De dop is gemaakt van roestvrij staal. In de dop zijn frankeringen en stempels gegraveerd. De punt is 18 karaats verguld rhodium.

Specificaties

Productnummer: 2054835
Merk: Parker
Kleuren: Zwart