Close X

Parker IM Deluxe Midnight Astral Vulpen

Parker IM Deluxe Midnight Astral Vulpen
€ 112,95 (ex. BTW: € 93,35)
Selecteer penpunt:
Medium
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

De 2019 Parker IM Special Edition is een eerbetoon aan dromen en ambitie. De collectie is een herinnering aan het feit dat je alles mag durven dromen.

De collectie bestaat uit vier verschillende ontwerpen, die stuk voor stuk aan de hoge kwaliteitseisen van Parker voldoen. Ze hebben ook de iconische pijl van Parker in de clip. Het gedurfde ontwerp van de IM deluxe vertelt het verhaal van passie, ambitie, groei en doelstellingen, in vier hoofdstukken.

De IM Special Edition Midnight Astral is geïnspireerd door het universum in de palm van ons hand. De dop en barrel, verfraaid met een sterrenbeeldconstellatie, begeleiden ons op onze reis naar het creëren van een positieve impact op de wereld. Het soort impact dat de hele nacht door schijnt en ons doel in het leven viert. Met een roestvrijstalen, blauw gelakte houder en dop met een glanzende vernis en de iconische pijlclip, is deze pen zorgvuldig afgewerkt volgens de hoge standaard emblematische of Parker's expertise en vakmanschap. Met de Parker IM Special Edition Midnight Astral kunt u uw doel vinden.

De vulpen is voorzien van een roestvrijstalen penpunt, verkrijgbaar in Fine en Medium. Het schrijfinstrument heeft verchroomde afwerkingen en wordt geleverd met een speciaal ontworpen geschenkdoos.

Specificaties

Productnummer: 2074146
Merk: Parker
Kleuren: Zwart,Grijs