Close X

Montegrappa Extra 1930 Black & White Rollerbal

Montegrappa Extra 1930 Black & White Rollerbal
€ 750,01 (ex. BTW: € 619,84) € 895,00
Selecteer gravering :
Zonder gravure
Eén regel + € 5,00
Eén regel + € 5,00
2 regels + € 10,00
Plaquette + € 9,95
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

De Montegrappa Extra 1930 Black & White Rollerball is een opmerkelijk schrijfinstrument dat voortreffelijk vakmanschap combineert met tijdloze elegantie. Deze rollerball pen maakt deel uit van de prestigieuze Extra 1930 collectie van Montegrappa, die eer betuigt aan het rijke erfgoed van het merk en de toewijding aan het produceren van fijne schrijfinstrumenten sinds 1912.

De keuze voor de combinatie van zwart en wit als kleurenschema voor de Montegrappa Extra 1930 Rollerball-pen is een weloverwogen en opzettelijke ontwerpbepaling. Zwart en wit zijn tijdloze en klassieke kleuren die al lange tijd geassocieerd worden met verfijning, elegantie en veelzijdigheid. Ze vormen een tijdloos contrast dat nooit uit de mode raakt.

Met nauwgezette aandacht voor detail straalt de Montegrappa Extra 1930 Black & White Rollerball luxe en verfijning uit. Het lichaam van de pen is vakkundig vormgegeven, met gladde contouren en een aanzienlijk gewicht dat zorgt voor een comfortabele en gebalanceerde schrijfervaring. De kostbare materialen die in de constructie worden gebruikt, zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor het een dierbaar erfstuk is dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Het rollervulsysteem van deze pen biedt een soepele en moeiteloze schrijfervaring. Met zijn nauwkeurige inktstroom glijdt de rollerball moeiteloos over het papier en laat een consistente lijn achter die zowel vet als expressief is. Of je nu aantekeningen maakt, documenten ondertekent of jezelf overgeeft aan de kunst van het schrijven, deze rollerball pen levert een opmerkelijke prestatie die echt opvalt.

Net als alle Montegrappa pennen wordt de Extra 1930 Black & White Rollerball met nauwgezette precisie vervaardigd in Italië, waar ambachtslieden met generaties ervaring hun expertise inbrengen op elk productiestadium. Van het oorspronkelijke ontwerp tot de uiteindelijke assemblage ondergaat elke pen strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de hoge standaarden van het merk.

De Montegrappa Extra 1930 Black & White Rollerball is meer dan zomaar een pen; het is een getuigenis van de kunst en passie die komen kijken bij het creëren van een werkelijk uitzonderlijk schrijfinstrument. Met zijn betoverende ontwerp, foutloze prestaties en rijke erfgoed is deze rollerball pen een begeerd stuk voor penliefhebbers en een symbool van verfijnde smaak voor degenen die de schoonheid van het geschreven woord waarderen.

Specificaties

Productnummer: ISEXTRCH
Merk: Montegrappa
Kleuren: Zwart,Wit