geen items
Totaal:
€ 0,00

Montblanc Writers Edition Victor Hugo Rollerball

Montblanc Writers Edition Victor Hugo Rollerball
€ 815,00 ex. BTW:€ 673,55

Omschrijving

Deze limited edition pen van Montblanc is een eerbetoon aan Victor Hugo. Hij was een romanticus in de 19e eeuw en staat tegenwoordig bekend om, onder meer, The Hunchback of Notre-Dame. Zoals Montblanc heeft vermeld, heeft niet alleen Hugo's werk maar ook zijn bestaan ​​de Franse natie gevormd. Daarom heeft Montblanc besloten om unieke instrumenten te creëren die zijn gewijd aan de "literaire genie".

De pen is gemaakt van edelhars in de kleur zwart. Bovendien zijn de zilveren accenten afgewerkt met een palladiumlaag om ​​hoge kwaliteit te garanderen. De pen kan na wodern gevuld met deze rollerbal vullingen. Ook is decoratieve expertise aangepast aan het oppervlak van de pen. Het lichaam van de pen bevat een verfijnd kunstwerk dat is gevormd tot een reliëf van de gotische bogen van de Notre-Dame. De clip reflecteerd de kerkklok.

Naast de Victor Hugo pennencollectie zijn er ook andere luxe items zoals een etui, inkt en een notitieboek door Montblanc op de markt gebracht. Klik hier voor een volledig overzicht.

Specificaties

Productnummer: 125511
Merk: Montblanc
Voorraad: 3
Kleuren: Zwart
Lengte: 145
Breedte: 16
Gewicht: 48

Schrijf een review voor dit product

Hoe waardeert u dit product?*

Aanbevolen producten