Close X

Montblanc Heritage Egyptomania Doué Rollerball

Montblanc Heritage Egyptomania Doué Rollerball
€ 905,00 (ex. BTW: € 747,93)
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

- Nog niet voorradig - pre order nu -

Deze limited edition van Monblanc maakt deel uit van de Heritage Collection Egyptomania. Deze serie herdenkt het toenemende succes van Montblanc. Het doet denken aan een oudere lijn van Montblanc's schrijfinstrumenten, namelijk de "Egyptian Pennen". De pennen in deze lijn hadden een achthoekig ontwerp en werden op de markt gebracht in tijden van welvaart en massaconsumptie, de 1920's.

Montblanc heeft een prachtige nieuwe editie van deze oudere collectie gecreëerd, waarmee zowel geschiedenis als moderniteit in één product zijn verenigd: de Heritage Egyptomania. De pen heeft een klassiek ontwerp van een zwart en metaal kleurenpalet, versierd met subtiel gegraveerde Egyptische hiërogliefen.

Het materiaal van de pen bestaat uit edelhars en metaal dat is gecoat met palladium en ruthenium om langdurig gebruik te garanderen. Het metalen lichaam van het schrijfinstrument toont zorgvuldig gegraveerde hiërogliefen, evenals het schrift op de dop, wat zich vertaalt naar "Montblanc". De clip is afgewerkt met een kever.

Deze rollerball pen in beperkte oplage zal in de toekomst niet teleurstellen in schrijfvaardigheid, ook voor toekomstige generaties.

Specificaties

Productnummer: 125485
Merk: Montblanc
Kleuren: Zwart