Close X

Leuchtturm1917 bij P.W. Akkerman

Leuchtturm1917 is een bekend papierwaren merk en is, zoals de naam al zegt, opgericht in 1917. Het merk heeft daarmee al meer dan 100 jaar ervaring in de productie van notitieboekjes, agenda’s, planners, bullet journals en meer. Alle papierwaren van Leuchtturm1917 zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u uw opgeschreven notities, verhalen, gedachten en herinneringen voor eeuwig met u mee dragen. 

Leuchtturm 1917 assortiment 

Bij P.W. Akkerman vindt u een uitgebreid assortiment van het merk Leuchtturm 1917. Denk aan de bekende Leuchtturm notebook, Leuchtturm agenda en Leuchtturm bullet journal. Bestel bij ons en maak automatisch gebruik van de volgende voordelen:

  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden;
  • Veilig en vertrouwd winkelen en 
  • Altijd persoonlijke service!

Creëer uw eigen persoonlijke archief en ga voor papierwaren van Leuchtturm1917, eenvoudig te shoppen in de webshop van P.W. Akkerman!

Leuchtturm notebook

Leuchtturm notebooks zijn populair en dat is niet voor niets. Een Leuchtturm notebook is simpel, van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in prachtige kleuren. De slogan van Leuchtturm1917 is ‘schrijven met de hand’ en dat is precies van u met een Leuchtturm notebook kunt doen. 

Laat uw gedachten uitgroeien tot woorden en zinnen. Misschien ontstaan er uit uw notities mooie projecten, verhalen die u ooit uw geliefden kan vertellen of geven ze u wellicht inzicht in het leven. Wat u ook noteert in een Leuchtturm notebook het zou altijd bewaard blijven. 

Special editions

Op zoek naar een extra speciaal notitieboekje? Het merk brengt eens in de zoveel tijd een special edition uit. Hiermee werken ze samen met andere professionals om unieke notitieboekjes te maken. De special edition notebooks hebben vaak een bijzondere kaft of kleur. Of ze zijn gemaakt van een uniek materiaal. Er zijn special edition notitieboekjes verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende doeleinden. 

Monocle

Bij P.W. Akkerman verkrijgbaar: de Monocle collection. Dit is een exclusieve editie van Leuchtturm1917 in samenwerking met het internationale lifestylemagazine Monocle voor mensen die een stedelijke manier van leven willen combineren met hun eigen ideeën. In de collectie vindt u onder andere notitieboekjes, Drehgriffels Nr. 1 en penloops. 

Drehgriffel en penloops 

U kunt ook bij Leuchtturm1917 terecht voor accessoires om uw ervaring met de de notitieboekjes verder te verrijken. Zo kunt u ook balpennen en vulpotloden kopen onder de naam Drehgriffel. De pennen en potloden zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast ook een mooi ontwerp. 

Uw Drehgriffel pen of potlood kunt u eenvoudig bewaren bij uw Leuchtturm notebook door middel van een penloop. Plaats de penloop eenvoudig aan de achterkant van de binnenomslag en vergeet uw Drehgriffel pen of potlood nooit weer! 

Leuchtturm agenda

Naast Leuchtturm1917 notitieboekjes vindt u in ons assortiment ook Leuchtturm agenda’s. Met een Leuchtturm agenda houdt u overzicht in uw leven. De agenda’s zijn beschikbaar in 12 maanden en 18 maanden. Hierdoor zit er altijd wel een ideale agenda tussen die past bij uw situatie, of u nou werkt, studeert of naar school gaat. Naast dat de agenda’s praktisch zijn, zijn ze ook nog een erg leuk en stijlvol! Ze zijn beschikbaar in verschillende mooie kleuren en formaten. 

Door de goede kwaliteit van een Leuchtturm agenda kunt u het boekje overal mee naartoe nemen, u hoeft niet bang te zijn dat de kaft of het papier verslechterd. Plan en hou overzicht met een Leuchtturm agenda!

Leuchtturm bullet journal

Bullet journaling is een ware trend. De merknaam Leuchtturm1917 valt niet meer weg te denken in de wereld van bullet journaling. Een Leuchtturm bullet journal heeft, zoals de naam al zegt, puntjes in plaats van streepjes om tussen te schrijven of te tekenen. Naast de puntjes is de Leuchtturm bullet journal ideaal voor journaling doordat het papier van goede kwaliteit is, hierdoor drukt inkt niet door. Ook heeft de journal een stevige kaft. 

Een Leuchtturm bullet journal biedt onder andere ruimte voor het opschrijven van afspraken, gedachten, ideetjes en reflectiemomenten. Laat uw creativiteit de vrije loop met een Leuchtturm bullet journal! 

Naast de bekende bullet journal kunt u in ons assortiment ook Change Journals, Start-Up journals en Some Lines a Day journals vinden. 

Overige Leuchtturm1917 schrijfwaren

Ook voor minder bekende producten van het merk kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij sketchbooks, adresboeken, jottbooks en springback binders in ons assortiment. U kunt van deze producten dezelfde kwaliteit verwachten als de notitieboeken, agenda’s en bulletjournals! 

Heeft u hulp nodig?

We snappen dat bij een uitgebreid assortiment zoals die van Leuchtturm1917 het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen alle mooie producten. Natuurlijk staan we bij P.W. Akkerman voor u klaar om het juiste product te kiezen die bij uw persoonlijke situatie past. 

Ook voor andere vragen over dit merk of bijvoorbeeld de status van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder!