Close X

Caran d'Ache Klein Blue Puntenslijper

Caran d'Ache Klein Blue Puntenslijper
€ 179,00 (ex. BTW: € 147,93) € 220,00
Op voorraad (Levertijd: 1-3 werkdagen)

Omschrijving

Deze limited edition Klein Blue puntenslijper is een uitstekende uitgave van de Caran d'Ache puntenslijper collectie.

De Klein Blue collectie is een ode aan een van de bekendste en meest invloedrijke kunstenaars van zijn tijd: Yves Klein. Tijdens de naoorlogse periode was hij een waardevol lid van de Franse kunstbeweging Nouveau Realism en hij staat bekend om zijn iconische blauwgekleurde schilderijen. Interessant is dat de diepblauwe kleur geïnspireerd was door de lucht, en hij vernoemde het zelfs officieel tot International Klein Blue (IKB).

De iconische kleur is dus het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de puntenslijper. Het mechanische techniek van de puntenslijper is samengesteld door de ervaren experts bij Caran d'Ache. Om de volledige Klein Blue collectie te bekijken, bestaande uit diverse luxe pennen en een metalen puntenslijper, klik hier.

De puntenslijper bevat ruimte om enkele potloden in te stoppen en het wordt geleverd met een verwisselbare frees, waarmee het instrument op uw bureau geplaatst kan worden.

Als u deze puntenslijper, of een ander item uit de Klein Blue collectie aanschaft, voegt u een buitengewoon item toe aan uw selectie schrijfinstrumenten dat niet zal teleurstellen in kwaliteit naarmate de jaren voorbij vliegen.

Specificaties

Productnummer: 455.648
Merk: Caran d'Ache
Kleuren: Blauw
Lengte: 144
Breedte: 144
Hoogte: 169