Close X

Caran d'Ache Ecridor Variation Vulpen

Caran d'Ache Ecridor Variation Vulpen
€ 230,00 (ex. BTW: € 190,08)
Selecteer penpunt:
Medium
Fine
Broad
Selecteer gravering 1 regel - 6 tekens:
Zonder gravering
1 regel + € 5,00
Plaquette + € 9,95
Geen voorraad (Levertijd: Onbekend)

Omschrijving

Sinds 1953 belichaamt de Ecridor de synergie van authentieke stijl en eigentijdse efficiëntie. Fijn gegraveerd zodat het aangenaam aanvoelt en vertegenwoordigd alle Caran d'Ache-knowhow op het gebied van guillochage.

Een visueel ritmische reeks lijnen zorgt ervoor dat de motieven die fijn gegraveerd zijn op het lichaam van dit iconische model ongelooflijke perspectieven creëren, die subtiele variaties afhankelijk van de hoek van waaruit het wordt bekeken. Als een caleidoscoop wordt de zeshoek een kubus en onthult het oppervlak eindeloze mogelijkheden.

De Ecridor Variatie combineert een onverwacht stilistisch thema met een nieuwe innovatieve techniek. Het motief, gegraveerd op de zes zijden van het schrijfinstrument, illustreert een gelijnd systeem met een perfecte symmetrie. Net als een gecodeerd geluidsritme is het geïnspireerd op ritmische variaties van muzikale frases, wat de moderne geest van de Ecridor-collectie bevestigt.

De Caran d'Ache Ecridor vulpen is afgewerkt met een stalen penpunt. De pen wordt geleverd met een converter maar kan ook gebruik maken van Caran d'Ache Chromatics inktpatronen.

Specificaties

Productnummer: 0958.347
Merk: Caran d'Ache
Kleuren: Zilver